Paasvuur Dortherhoek 2023

De buurtvereniging Dortherhook gaat dit jaar (9 april) weer een mooi paasvuur evenement organiseren, met grote tent en live band!

Wel met een kleinere paasbult, dan we in het verleden wel eens hebben gebouwd, maar het blijft bijzonder om deze oude traditie te beleven voor jong en oud.

Het is NIET mogelijk om snoeihout te brengen, dit ivm de beperkte afmetingen van de paasbult, alleen voor mensen die lid zijn van de buurtvereniging “Dortherhook” geldt een uitzondering. We rekenen wederom op uw begrip.

MAAR op 1ste Paasdag is IEDEREEN welkom, die het paasvuur een warm hart toedraagt. want dan wordt traditie getrouw het vuur ontstoken. We beginnen rond 20:15 uur met de fakkeloptocht voor de kinderen, aansluitend wordt dan het paasvuur ontstoken, zo rond de klok van half negen. De fakkels zijn te koop vanaf 19:30 uur bij de ingang van het terrein. Gebruik van eigen fakkels is niet toegestaan in verband met de veiligheid. Ook stellen we een maximum aantal 150 deelnemers in, net als in voorgaande jaren, dit is ook in verband met de veiligheid. Voor de allerkleinsten of kinderen die dat leuk vinden hebben ook “glow in the dark” lichtjes, hiermee mogen ze de hele avond lopen.

Het publiek hoeft niet bang te zijn om koud of nat te worden, want bij het vuur blijft men lekker warm en anders is er de grote verwarmde feesttent. We hebben weer een fantastisch muzikaal programma met de band “Kabaal” in combinatie met DJ. Kevin van de Bonke.